Swandale

etusivu         talli         poniorit         ponitammat         kasvatus         ota yhteyttä

welcome to scotland

Swandale tilan omistaa Eaton perhe joka muutti Skotlantiin noin pari kuukautta sitten perustamaan oman ponisiittolan, joka oli Caroline Eatonin unelma nuoresta tytöstä asti. Hänellä oli jo kaksi hyvää ystävää Skotlannissa joilla oli omat tallit, joten paikkakunnan valinta ei ollu vaikea. Swandaleen on todella vaikea päästä sekä löytää, sijaitsee todella keskellä-ei-mitään paikassa nimeltä Inverchoran ja ympäristöä ympäröi upeat vuoret, metsät sekä vedet. Parin kilsan matkan päästä löytyy kuitenkin pieni kylä mistä saa kaiken tarvittavan. Hevosvarusteet yms tilaamme yleensä netistä jotka sitten tulevat pikku kylän postiin.

Meillä on kaksi tallia sekä pihatto pihalla. Tallit ovat 1900-luvulla rakennettu, ulkoolta näyttävät vanhoilta mutta sisältä ovat remontoitu niin monta kertaa että näyttää oikein modernilta. Rakennukset ovat vaalean valkoiset ja katot ovat ruskeat. Jokaisessa karsinassa on oma ikkuna mistä asukas pystyy ihailemaan maisemaa. Karsinoissa on myös liukuovet sekä purua pohjalla. Kentässä on vaaleat puuaidat sekä vaalea hiekka pohjana. Kaikissa tarhoissa on puuaidat ja löytyy joko hiekka- tai ruohopohjaisia tarhoja. Maneesia meille on tulossa, on tällähetkellä remontissa vielä!

Henkilökunta

Tulossa pian


Tämä on virtuaalitalli   |   Tämä on virtuaalihevonen   |   This is a sim-game stable   |   Ulkoasu © turjake 2016   |   Taustakuva © Kate Shawn2013 (CC BY-NC-SA 2.0